Vampire Hunters 3, Roblox figurer

kr. 149,00 inkl. moms

På lager

Varenummer (SKU): 20212405002 Kategori: Tags: , , , , , ,

Beskrivelse

Vampire Hunters 3 er æsken du skal købe, hvis du er glad for uhygge, Dracula, eller bare vampyrer i det hele taget. Med Vampire Hunters 3 kan du lege at du er vampyr, eller at du er vampyrjæger.

Vampire Hunters 3 æsken indeholder 6 dele, samt selvfølgelig også den eksklusive kode, som giver dig en unik “ultimate vampire hunter pack” inde i Roblox

 

Wikipedia skriver om Roblox:

ROBLOX er et online multiplayerspil og en Lua spilmotor for børn og voksne. Roblox startede i 2006, og havde i 2018 over 635 millioner spillere. (Juni). Roblox er en online virtuel legeplads og værksted, hvor børn i alle aldre kan interagere, skabe og have det sjovt. Stort set alt på Roblox er konstrueret og fremstillet af medlemmere af fællesskabet. Roblox er designet til 8 til 12-årige, men det er åbent for folk i alle aldre. Hver spiller starter med at vælge en avatar og give den en identitet. De kan derefter udforske Roblox – interagere med andre ved at chatte, spille spil eller samarbejde om kreative projekter. Hver spiller er også givet deres eget stykke af ubebyggede fast ejendom sammen med en virtuel værktøjskasse med til at designe og bygge noget – f.eks. en sejlende skyskraber, en kæmpe pinball maskine, et multiplayer “Capture the Flag” spil eller en helt anden, endnu-til-være-drømt. Ved at deltage og ved at bygge seje ting, kan Roblox medlemmere optjene speciale badges. Til gengæld kan de handle i online kataloget for at købe avatar-tøj og tilbehør samt Premium byggematerialer, interaktive komponenter samt arbejdsvilkår mekanismer, og de såkaldte Robux. Før man kan tjene rigtige penge på sine kreationer skal man først lave en aftale med Roblox’s administration. Dette er vigtigt for at kunne udføre ens anmodning.

Developer Exchange (DevEx) er et program, Roblox har iværksat, til spiludviklere, på Roblox. Dette tillader dem, at veksle deres Robux (R$) til rigtige penge (USD). Dette betyder dog, at spilleren skal i forvejen have tjent 100.000 Robux for at kunne få lov til at veksle sine Robux til rigtige valuta. Man skal desuden også kontakte Roblox for at kunne få lov.

Roblox Premium er et medlemskab, som spilleren kan abonnere til. Premium har forskellige priser og forskellige værdier. Builders Club (BC) var det første medlemskab spilleren kunne abonnere til. Men nu er medlemskabet blevet fjernet, og er blevet erstattet med Premium. Premium har næsten de samme egenskaber som Builders Club (BC). Premium er i alt bare moderne Builders Club (BC) dog med nogle få ændringer på priserne.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vampire Hunters 3, Roblox figurer”